Son dakika! İstanbul'da ünlü gece kulübünde yangın faciası: 15 kişi hayatını kaybetti 

Son dakika haberi...Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 15 kişi hayatını kaybederken 7'si ağır 11 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Feci olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

Son dakika! İstanbul'da ünlü gece kulübünde yangın faciası: 15 kişi hayatını kaybetti 
02 Nisan 2024 - 15:35 - Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 15:55
Son dakika! İstanbul'da ünlü gece kulübünde yangın faciası: 15 kişi hayatını kaybetti 
Giriş Tarihi: 02.04.2024  15:22 Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 15:30
 Beşiktaş'ta yangın faciası! Acı haberler peş peşe geliyor! Ölü sayısı giderek artıyor
 Beşiktaş'ta yangın! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Ölenlerin kimliği belli mi?


Son dakika haberi...Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 15 kişi hayatını kaybederken 7'si ağır 11 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Feci olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan binadan henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Son dakika: Beşiktaş’ta yangın! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Ölenlerin kimliği belli mi?
Son dakika haberleri... İstanbul Beşiktaş'ta tadilat yapılan bir gece kulübünde iddiaya göre patlamanın ardından çıkan yangında 15 kişi hayatını kaybetti. Olayda yaralılarında olduğu bildirildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, itfaiye personellerinin çalışmaları sürdürülüyor. İstanbul Valisi Davut Gül, yangından 23 kişinin etkilendiğini ölenlerin ise kimliğinin belli olmadığını duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Feci olayla ilgili Başkan Erdoğan Ali Yerlikaya'dan bilgi aldı.
İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Olay yerinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Korkunç yangında 15 kişi hayatını kaybetti, 7'si ağır 11 kişi yaralandı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, "Yangının çıkış nedeni belli değil. Tadilat yapılıyormuş. Hayatını kaybedenler tadilat için çalışanlar" ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Olay Beşiktaş Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.

Son dakika İstanbulda ünlü gece kulübünde yangın faciası: 10 kişi hayatını kaybetti

12 CAN KAYBI, 13 YARALI

Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. Yangının büyümesiyle kulüpte ve bina dumanla doldu. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 15 kişi hayatını kaybederken, 7'si ağır 13 kişi yaralandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika İstanbulda ünlü gece kulübünde yangın faciası: 10 kişi hayatını kaybetti

İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Olaydan 23 kişi etkilendi. 15 kişi hayatını kaybeden var. Kimlikler belli değil, tespit çalışması devam ediyor. Yangının çıkış nedeni belli değil. Diskotek olarak kullanılan bir yer. Tadilat yapılıyormuş, çalışanlar hayatını kaybetti. Görevlilerimiz ilk andan itibaren çalışmasına başladı. Yaralıların tedavisi devam ediyor. Toplam olaydan etkilenen 23. 15 kişi hayatını kaybetti, 15 yaralı var. 87'de alınmış bir ruhsat var, iki defa da ruhsatı yenilenmiş. Bize ulaşan patlama ihbarı yok."

Son dakika İstanbulda ünlü gece kulübünde yangın faciası: 10 kişi hayatını kaybetti

YANGININ NEDENİ "TADİLAT"

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 12.47’de Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katında faaliyet gösteren eğlence merkezinde tadilat kaynaklı yangın çıktığı belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği kaydedilen açıklamada, "Yangında 15 kişi hayatını kaybetmiş, 6'sı ağır olmak üzere toplam 9 kişi de yaralanmıştır. Yaralıların bölgedeki hastanelere sevkleri yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

15:35 02 Nisan 2024

CAN KAYBI GİDEREK ARTIYOR

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde çıkan ve ilk belirlemelere göre tadilat kaynaklı olduğu düşünülen yangında 15 kişi hayatını kaybetmiş, 12 kişi de yaralanmıştır. Yaralıların bölgedeki hastanelere sevkleri yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

14:35 02 Nisan 2024

VALİLİKTEN AÇIKLAMA:SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 12.47’de Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katında faaliyet gösteren eğlence merkezinde yangın çıktığı belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği kaydedilen açıklamada, "Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de ağır yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

​​​​​​​
14:34 02 Nisan 2024

EĞLENCE MERKEZİNDE YANGIN

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Beşiktaş Gayrettepe'deki yangında 15 kişi hayatını kaybetti." denildi.
​​​​​​​BAKAN YERLİKAYA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gayrettepe'deki yangına ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum