Ali Uçak, MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı,

Ali Uçak bey geçmişte Belediye Başkanlığı ve bugüne kadar siyasi davranışları bakımından, ayrıca Aile olarak hayır severliklerinden dolayı küçük büyük  herkesin sevgisine kazanmışlardır, İş hayatında elde ettiği büyük başarıların ardından siyasette de kısa sürede Manisalı vatandaşların sevgisini kazanmıştır. Cumhur İttifakı Adayı Başkan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında en yüksek oyu alması için gecesini gündüzü katarak sahada mücadelesini sürdürmekte. Her yerde Ali Uçak 

Ali Uçak, MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı,
24 Mayıs 2020 - 07:44 - Güncelleme: 24 Mayıs 2023 - 19:22
Ali Uçak, MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı, Cumhur İttifakı Adayı Başkan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında en yüksek oyu alması için gecesini gündüzü katarak sahada mücadelesini sürdürmekte..   
Giriş Tarihi: 23.05.2023 Güncelleme Tarihi: 23.05.2023 


Ali Uçak bey geçmişte Belediye Başkanlığı ve bugüne kadar siyasi davranışları bakımından, ayrıca Aile olarak hayır severliklerinden dolayı küçük büyük  herkesin sevgisine kazanmışlardır, İş hayatında elde ettiği büyük başarıların ardından siyasette de kısa sürede Manisalı vatandaşların sevgisini kazanmıştır.

Cumhur İttifakı Adayı Başkan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında en yüksek oyu alması için gecesini gündüzü katarak sahada mücadelesini sürdürmekte. Her yerde Ali Uçak 
Ali Uçak,  Gençlik ve Spor Bakanımız Sn Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu  Alaşehir’imizin girişinde karşılayıp heyetimiz ile birlikte hemşehrilerimizi selamladık.

Sayın Bakanım Alaşehir’imize Hoşgeldiniz 



 

Ali Uçak  Çok güzeldin Kula
Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Kula'da Hemşerileriyle Buluştu. Kıymetli Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği ziyaret şölen havasında gerçekleşti.



Ali Uçak, çalışkanlığıyla takdir topluyor 




Ali Uçak,  Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Salihli’de Hemşerileriyle Buluştu. 

Parti Lokali önünde vatandaşlara hitap etti. 

Kıymetli hemşehrilerimize Sayın Bakanımıza ve bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.

MHP Manisa 2. sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, 14 Mayıs Genel Seçimleri için yürüttüğü çalışmalarla büyük ilgi görmüş ve partisinin Manisa'daki oy oranını ciddi şekilde artırmıştı. Milletvekili seçilememesine rağmen 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylaması için çalışan Uçak'a sosyal medyadan övgü mesajlarrı yağdı.

"MANİSA'NIN GÖNLÜNÜ KAZANDI"
Manisalı Murat Köroğlu adlı vatandaş ise Uçak'ın adaylık sürecinde reklam amacıyla kullandığı tırlara bu kez Erdoğan ve Bahçeli'nin fotoğrafını koyarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy istemesini gündeme getirerek, "Bu tır milletvekili adayı Ali Uçak'ın seçim için kullandığı ve sanırım kendine ait tır. Ali Uçak az farkla vekil olamadı fakat seçim boyunca gösterdiği performansla gerçekten tüm Manisa'nın gönlünü kazandı. Biliyorum, bir çok AK Partili dahi oy verdi. Seçim bitti, tırlarını alıp gitmedi. Kendi resimlerini söküp bunları taktı. İnandığı dava uğruna mücadele etmeye devam ediyor. Söylemeden geçemeyeceğim ama kimse kusura bakmasın, böylesine insanlar varken, bizlere kimleri vekil olarak dayattılar. İstemediğimiz halde önümüze koyup yıllarca vekillik yaptırdılar. Açıkça ifade edeyim ki, tüm partiler dahil Manisa ne böyle bir bir vekil gördü ne de böylesine çalışkan bir siyasetçi gördü. İnşallah gelecek sefere hak ettiği yere gelir" dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum