AK Parti sözcüsü Çelik'ten Adana açıklaması: Cumhurbaşkanımız talimat verdi yaralar sarılacak.

Pazar günü Kozan ilçesine bağlı Kuyubeli Mahallesi kırsalında başlayan ve 3 gündür süren orman yangını kontrol altına alındı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, yangın bölgesine gelerek bilgi alıp orman personellerine telsiz aracılığı ile ‘geçmiş olsun ve hayırlı görevler' temennisinde bulundu.

AK Parti sözcüsü Çelik'ten Adana açıklaması: Cumhurbaşkanımız talimat verdi yaralar sarılacak.
25 Ağustos 2020 - 14:10
 sözcüsü Çelik'ten  açıklaması: Cumhurbaşkanımız talimat verdi yaralar sarılacak
Giriş Tarihi: 25.8.2020  16:47 Son Güncelleme: 25.8.2020  16:54
 Sözcüsü Ömer Çelik: "('nın Kozan ilçesindeki orman yangını) Devletimiz buradadır, Cumhurbaşkanımızın talimatı açıktır. Kozan'ımızın, Adana'mızın bu yaraları süratle sarılacaktır."
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Adana açıklaması: Cumhurbaşkanımız talimat verdi yaralar sarılacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan kontrol altına alınması hayli zaman alan orman yangınına ilişkin bir açıklama yaptı. Çelik endişeye gerek olmadığını ve eskiye dönüşün hızla gerçekleştirileceğini belirtti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Devletimiz sizin için burada'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Devletimiz sizin için burada'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Kozan’daki yangın bölgesinde muhtarlarla bir araya geldi. Çelik, "Devletimiz sizin için burada, Cumhurbaşkanımız 'Kozan’da tüm yaralar sarılacak' dedi. Kısa sürede ağaçlandırma yapacağız" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ TALİMAT VERDİ, YARALAR SARILACAK"

Sözcü Çelik açıklamasında "Devletimiz buradadır, Cumhurbaşkanımızın talimatı açıktır. Kozan'ımızın, Adana'mızın bu yaraları süratle sarılacaktır" dedi.

Çelik açıklamasına şöyle devam etti;

"(Adana'daki yangından zarar görenler için 1 milyon lira kaynak aktarılması) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının gönderdiği yardım, yarın sabahtan itibaren vatandaşlarımıza takdim edilecektir. Sayın Valimiz o konuyla ilgili bir çalışma yapıyor.

SABOTAJ MI?

Arkadaşlarımız, kundaklama, sabotaj meselesini hassasiyetle inceliyor. Vardıkları bazı sonuçlar da var ama şimdi onları açıklamak doğru olmaz, çalışmalarını tamamlasınlar. Oradaki vatandaşlarımız bundan çok bahsettiler, 'geçmiş yıllarda da benzer yangınlar oldu' dediler. Kundaklama söylentileri kulağımıza geldi. Hiç kimse merak etmesin jandarma, emniyetimiz kapsamlı soruşturmaları yürütür, dolayısıyla herhangi bir sonuç ortaya çıktığında hem kamuoyu bilgilendirilir hem de gereği yapılır."


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum