Turgutlu Devlet Hastanesi Müdürlüğüne Soner Sezen atandı

Manisa'nın 17 İlçesi içinde En sorunlu olan Turgutlu İlçesi, Devlet Hastanesine Müdür, Soner Sezen atandı, Son olarak Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Soner Sezen, daha önce Manisa Ağız Diş ve Sağlığı Merkezi ve Manisa Moris Şinasi Çocuk Hastanesi’nde de aynı görevleri üstlendi. Geçmişinde Manisa İl Sağlık Müdürlüğünde 5 yıl muhasebe uzmanlığını yapan Sezen, bugün itibariyle Turgutlu Devlet Hastanesindeki görevine başladı.

Turgutlu Devlet Hastanesi Müdürlüğüne Soner Sezen atandı
13 Temmuz 2023 - 18:27

Soner Sezen Turgutlu Devlet Hastanesi Müdürü Oldu!
Giriş Tarihi: 13.08.2023 16:46 Güncelleme Tarihi: 13.07.2023 18:27

Turgutlu Devlet Hastanesi'nde Boş bulunan İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine, Soner Sezen atandı. Hastane yönetimi, yeni atama ile birlikte idari ve mali işlerin sorumluluğunu üstlenecek olan Soner Sezen'e başarılar diledi.

Turgutlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan Hasyiğit, göreve başlayan Sezen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalar diledi. Ziyaret için teşekkür eden yeni müdür Sezen, “Turgutlu Devlet Hastanesi personelleriyle ekip olarak Turgutlu'ya en iyi hizmeti vermenin amacı içerisinde olacağız.” dedi.

Manisa'nın en zor Problemli Olan Turgutlu Devlet Hastanesine, Başarılı Bürokrat, Soner Sezen Atandı, Son olarak Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Soner Sezen, daha önce Manisa Ağız Diş ve Sağlığı Merkezi ve Manisa Moris Şinasi Çocuk Hastanesi’nde de aynı görevleri üstlendi. Geçmişinde Manisa İl Sağlık Müdürlüğünde 5 yıl muhasebe uzmanlığını yapan Sezen, bugün itibariyle Turgutlu Devlet Hastanesindeki görevine başladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum