FETÖ'nün yerini camdaki etiket ele verdi

ABD’nin Pensilyanya eyaletindeki çiftliğinden ayrılan FETÖ elebaşı Gülen’in, propaganda videoları konumunu ele verdi. Videoda “Royal Security Services Inc” adlı güvenlik şirketinin etiketi yer aldı. Şirketin ‘Pocono’ bölgesine hizmet verdiği öğrenildi.

FETÖ'nün yerini camdaki etiket ele verdi
12 Haziran 2024 - 15:50
FETÖ elebaşı nerede? Camdaki etiket onu ele verdi: Zor nefes alıyor!

Giriş Tarihi: 12.06.2024  14:53 Güncelleme Tarihi: 12.06.2024 15:53

FETÖ elebaşı nerede? Camdaki etiket onu ele verdi: Zor nefes alıyor!FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'deki hücresi sessizliğe büründü. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan 60 dönümlük çiftlik satılığa çıkarılınca elebaşının öldüğü veya kaçırıldığı söylentilerinin ardı arkası kesilmedi. Son olarak FETÖ elebaşının yeğeni olan Ebuseleme Gülen'in "O*** çocukları hocamızı kaçırdı" diyerek işaret ettiği Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve ekibinin elebaşı Fetullah Gülen'i nereye götürdüğü ortaya çıktı. Örgütün yayınladığı son videoda Gülen'in arkasında bulunan camdaki "Royal Security Services" yazılı etiketiyle konumu tespit edildi. 

FETÖ elebaşı nerede? Camdaki etiket onu ele verdi: Zor nefes alıyor!

Terörist elebaşısı Fetullah Gülen'in, 1999’dan bu yana kaldığı ve örgüt mensuplarını kabul ettiği merkezden kaçırıldığı iddiası yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından gündeme getirilmişti. Söz konusu gelişmenin ardından  örgüte ait yayın organlarında adı “Golden Generation Worship & Retreat Center” olarak geçen FETÖ merkezine ziyaretlerin durduğu ve çiftlikteki misafirhanelerde kalanların bulundukları evleri boşalttığı öğrenildi.

FETÖ’nün yerini camdaki etiket ele verdiGülen'e ait paylaşılan son görüntüde camdaki etikette yer alan şirket Gülen'in konumunun şu anda neresi olduğunu ortaya çıkardı. Ebaşının harita üzerindeki izinde Gülen'in bulunduğu konum  Pocono bölgesi olduğu tespit edildi. Gülen'in CIA'in 'safe house'nda bulunmadığı, bölgedeki ormanlık alandaki bir malikanede olduğu tahmin ediliyor. Görüntülerde  elebaşının zor nefes aldığı  yanı başında bulunan o iki isim de dikkat çekti.

ÖRGÜT İÇ SAVAŞ HALİNDE

Fetullahçı Terör Örgütü'nde (FETÖ) iç savaş patlak verdi. Pensilvanya'daki ihanet yerleşkesinde bulunan evler boşaltıldı, belirli noktalar satışa çıkarıldı.

"O*** ÇOCUKLARI HOCAMIZI KAÇIRDI"

Pensilvanya'daki karmaşa elebaşı Fetullah Gülen'in küçük kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Ebuseleme Gülen'in "O*** çocukları hocamızı kaçırdı" diyerek başlattığı açıklamasından sonra elebaşının nerde olduğu tartışma konusu oldu.

FETÖ ELEBAŞI AĞIR HASTA 

Örgütteki iç savaş istihbarat raporlarına bile yansırken elebaşı Gülen'in ağır hasta olduğu görüntülerde ortaya çıktı. Bahse konu fotoğraflarda Gülen hep sağ profilden gösterilirken kulağında çeşitli yaralar olduğu görülüyor. 

ZOR NEFES ALIYOR

Paylaşılan bir başka görüntüde ise teröristbaşının anlamsızca tırnağını çekiştirdiği, etrafa boş bakışlar atıp zor nefes aldığı görüldü. Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan, Barbaros Kocakurt ve doktoru Kudret Ünal tarafından alıkonulan Gülen'in yine Pensilvanya'ya bağlı Pocono bölgesine götürmüş olması ise muhtemel.

CAMDAKİ ETİKET ELEBAŞININ KONUMUNU ORTAYA ÇIKARDI 

Örgütün yayınladığı son videoda Gülen'in arkasında bulunan camdaki "Royal Security Services" yazılı etikete dikkat çekti. Bahse konu etikette yer alan "1-800-488-7692" numarası internet üzerinden aratıldığında şirketin Pensilvanya'nın turistik, tatil ve gezi yapılan bir lokasyonu olan Pocono'da hizmet verdiği gözlemlendiŞirketin sosyal medya hesapları ve internet sitesini inceleyen Takvim.com.tr, "Royal Security Services"in açık adresinin "1369 Rt 115 | Saylorsburg, PA 18353" olduğunu tespit etti. Bilindiği üzere elebaşı Gülen'in de malikanesi Pensilvanya'daki Saylorsburg bölgesinde yer alıyordu. 

ORMAN KENARINDA GÖL KENARINDA MALİKANE 

Şirketin merkez üssünün Saylorsburg'da hizmet ettiği lokasyonun Pocono bölgesinde olması, Gülen'in Pocono'da bulunan orman içindeki ve göl kenarındaki malikanelerden birinde olma ihtimalini kuvvetlendirdi.Örgütün merkez üssü ile Pocono arasında sadece 37 dakikalık (ortalama 45 km) bir mesafe var. İstihbarat kaymaklarından edinilen bilgiye göre Gülen, başka bir ülke veya eyalete götürülmedi. Aynı eyalet içerisinde farklı bir bölgede. Elebaşının CIA'in 'güvenli evinde' olduğuna dair iddialar da gerçeği yansıtmıyor. Bu bilgi de Gülen'in Pocono'da olduğunu işaret eden önemli emarelerden biri.

ABD’nin Pensilyanya eyaletindeki çiftliğinden ayrılan FETÖ elebaşı Gülen’in, propaganda videoları konumunu ele verdi. Videoda “Royal Security Services Inc” adlı güvenlik şirketinin etiketi yer aldı. Şirketin ‘Pocono’ bölgesine hizmet verdiği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum