Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin depremzede nefretine tepki: Sahipsiz bırakmayacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından seçimden hemen sonra ödenek yetersizliği bahane edilerek kaldıkları otelden çıkartılmak istenen depremzedelere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla kısa sürede devlet eli uzatıldı. Olayın duyulmasının ardından müdahale eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ Valiliğine depremzedelere AFAD koordinasyonu ile sahip çıkılması talimatını verdi. Sabah saatlerinde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım mağdur edilmeye çalışılan depremzedeleri tek tek ziyaret etti. Ziyaret sırasında dertlerini anlatan depremzedeler, “Daha dün haberimiz oldu. Biz de insanız. Bizim de çocuklarımız var okula gidiyor. Eğitim bizim için çok önemli. Nasıl başka yere gideriz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin depremzede nefretine tepki: Sahipsiz bırakmayacağız
18 Mayıs 2023 - 10:04 - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 11:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin depremzede nefretine tepki: Sahipsiz bırakmayacağız
Giriş Tarihi: 18.05.2023  09:43 Güncelleme Tarihi: 18.05.2023  10:02
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız
Erdoğan: CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesi iyice bozulduBaşkan Recep Tayyip Erdoğan son dakika paylaşımında Millet İttifakı'nın 14 Mayıs günü oynadığı tiyatro ve ardından depremzedelere yönelik skandal eylemlere tepki gösterdi. Açık ara farkın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve yönetiminin dengelerini bozduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, depremzedelere yönelik çirkin kampanyalara tepki gösterdi.

Başkan Erdoğan'dan Millet İttifakı'nın 14 Mayıs tiyatrosuna tepki geldi. Başkan Erdoğan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; "Meclis seçiminin Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanı seçiminde de açık ara bir farkın ortaya çıkması; CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesini iyice bozdu." ifadelerini kullandı. Sosyal medyada depremzedelere yönelik yürütülen çirkin kampanyaya da tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız" dedi.
Tekirdağda depremzedelere tebligat... Cumhurbaşkanı Erdoğandan tepki: Her türlü vicdansızlığı sergiliyorlar
İkinci tur öncesi sosyal medya paylaşımlarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu çevreler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten otellerdeki depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü vicdansızlığı sergiliyorlar. Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacak, yanlarında olmayı sürdüreceğiz.'' diyerek muhalefetin depremzede nefretine tepki gösterdi.
GÜNDEM  18.05.2023, 09:33  18.05.2023, 10:00
Abone ol 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefetin depremzede nefretine tepki: Sahipsiz bırakmayacağız
     14 mayıs Pazar günü yapılan seçimlerin ardından yarış ikinci tura kaldı. Erdoğan, yarışı rakiplerinin önünde bitirse de yüzde 50 barajını geçemedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanKemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'ın yarıştığı seçimin ikinci turu 28 Mayıs'ta yapılacak ve milyonlar yeniden sandık başına gidecek.

Erdoğan, ikinci tur öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan son dakika paylaşımında Millet İttifakı'nın 14 Mayıs günü oynadığı tiyatro ve ardından depremzedelere yönelik skandal eylemlere tepki gösterdi. Açık ara farkın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve yönetiminin dengelerini bozduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, depremzedelere yönelik çirkin kampanyalara tepki gösterdi.

Tekirdağ'da depremzedelere skandal tebligat... Harekete geçildi: Otel ücretini devlet ödeyecek
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin önce misafir ettiği sonrasında ise çıkarma kararı aldığı depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecek. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım mağdur edilmeye çalışılan depremzedeleri tek tek ziyaret etti. Yıldırım "Bugünden itibaren biz sizlerle beraberiz. Kendileri söyledi. Biz 100 kişiye de bakarız, 500 kişiye de bakarız” dedi.

Tekirdağ'da depremzedelere skandal tebligat... Harekete geçildi: Otel ücretini devlet ödeyecekTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından seçimden hemen sonra ödenek yetersizliği bahane edilerek kaldıkları otelden çıkartılmak istenen depremzedelere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla kısa sürede devlet eli uzatıldı. Olayın duyulmasının ardından müdahale eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tekirdağ Valiliğine depremzedelere AFAD koordinasyonu ile sahip çıkılması talimatını verdi. Sabah saatlerinde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım mağdur edilmeye çalışılan depremzedeleri tek tek ziyaret etti. Ziyaret sırasında dertlerini anlatan depremzedeler, “Daha dün haberimiz oldu. Biz de insanız. Bizim de çocuklarımız var okula gidiyor. Eğitim bizim için çok önemli. Nasıl başka yere gideriz” dedi.
CHP'den depremzede vatandaşlara büyük vicdansızlık! ''Allah ülkeyi bunların eline bırakmasın''CHP'den depremzede vatandaşlara büyük vicdansızlık! ''Allah ülkeyi bunların eline bırakmasın''
Deprem bölgesinden istediği sonuçları alamayan CHP, seçimlerin intikamını depremzede vatandaşlardan alıyor. CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sokağa attığı depremzedeler neye uğradıklarını şaşırdı. Depremzedeler, “Depremzedelerden intikam alan bu zihniyet, bir de devleti yönetmeye talip. Allah bu ülkeyi bunların eline bırakmasın.” dedi
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız

YALANLARI ORTAYA ÇIKTI

14 Mayıs gecesi, sonuçları bildikleri halde televizyon ekranlarında sahneledikleri "kazandık" tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız

Buna rağmen, ne bilerek yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden ne de kamuoyundan çıkıp özür dahi dilemediler. Aynı zihniyetin şimdi de oyunu alamadıkları vatandaşlarımıza yönelik; bırakınız siyaseti, insani değerlerle bağdaşmayan saldırılarına şahit oluyoruz.

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız

Bu çevreler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten otellerdeki depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü vicdansızlığı sergiliyorlar. Sosyal medyada yürütülen çirkin kampanyaları saymıyorum bile…

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız

KİMSE ENDİŞELENMESİN!

Biliyorum, yakınlarını kaybeden yüreği yaralı afetzedelerimiz yaşananlardan çok rahatsız oluyor. Bu pervasızlıklardan, hangi partiye oy verirse versin 85 milyonun tamamı üzüntü duyuyor. Kimse endişelenmesin, bu kötülük furyası karşısında hiçbir vatandaşımız umutsuzluğa kapılmasın.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan sosyal medyadaki çirkin kampanyalara tepki: Depremzedeleri yalnız bırakmayacağız

YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

Milletimizin ve insanlığın ortak vicdanını yere düşürmemek, bizim asli görevimizdir. Devlet-millet dayanışmasıyla inşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacak, yanlarında olmayı sürdüreceğiz.

''SANDIĞIN RENGİ BELLİ OLDUKÇA YALANLARI ORTAYA ÇIKTI''

Erdoğan, yaptığı paylaşımda ifadeleri kullandı;

Meclis seçiminin Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanı seçiminde de açık ara bir farkın ortaya çıkması; CHP Genel Başkanı'nın ve yönetiminin dengesini iyice bozdu.

14 Mayıs gecesi, sonuçları bildikleri halde televizyon ekranlarında sahneledikleri “kazandık” tiyatrosunu hep birlikte takip ettik.

Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Buna rağmen, ne bilerek yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden ne de kamuoyundan çıkıp özür dahi dilemediler.

''DEPREMZEDELERİ KAPI DIŞARI ETTİLER''

Aynı zihniyetin şimdi de oyunu alamadıkları vatandaşlarımıza yönelik; bırakınız siyaseti, insani değerlerle bağdaşmayan saldırılarına şahit oluyoruz.

Bu çevreler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten otellerdeki depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü vicdansızlığı sergiliyorlar.

Sosyal medyada yürütülen çirkin kampanyaları saymıyorum bile…

''KİMSE ENDİŞELENMESİN''

Biliyorum, yakınlarını kaybeden yüreği yaralı afetzedelerimiz yaşananlardan çok rahatsız oluyor.

Bu pervasızlıklardan, hangi partiye oy verirse versin 85 milyonun tamamı üzüntü duyuyor.

''YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ''

Kimse endişelenmesin, bu kötülük furyası karşısında hiçbir vatandaşımız umutsuzluğa kapılmasın.

Milletimizin ve insanlığın ortak vicdanını yere düşürmemek, bizim asli görevimizdir.

Devlet-millet dayanışmasıyla inşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Depremzede kardeşlerimizi sahipsiz bırakmayacak, yanlarında olmayı sürdüreceğiz.
 

CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde insanlık ve merhamet yok! Seçimlerin intikamını depremzedelerden alıyorlar

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde insanlık ve merhamet yok! Seçimlerin intikamını depremzedelerden alıyorlarDeprem bölgesinden istediği sonuçları alamayan CHP, seçimlerini intikamını depremzede vatandaşlardan alıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentteki otellerde misafir ettiği 550 depremzedeye verdiği hizmeti 21 Mayıs günü sonlandıracağını duyurdu. Depremzedeler, “Depremzedelerden intikam alan zihniyet bir de devleti yönetmeye talip. Allah göstermesin” dedi.

Deprem bölgesinden istediği sonuçları alamayan CHP, seçimlerin bilançosunu depremzede vatandaşlardan çıkarıyor. Depremzedelere ağır hakaretlerle başlayan bu duruma yeni bir vicdansızlık örneği CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, Tekirdağ'ın Kumbağ ilçesinde konaklama hizmeti verdiği depremzedelerden oteli boşaltmalarını istedi. CHP'li belediyenin sokağa atmaya çalıştığı depremzedeler konuştu.


"ŞAKA YAPTIKLARINI ZANETTİM"
Kahramanmaraş Göksun'dan gelen depremzede Fadime Taşçı ise 3 ay önce Tekirdağ'a geldiğini ve hastanede kanser tedavisi gördüğü sırada olayı haber aldığını belirterek, "Arkadaşlar beni arayıp bizleri çıkaracaklarını söylediler. Ben şaka yaptıklarını zannettim. Geldik, bir baktık ki kâğıt yapıştırmışlar 21'inde boşaltmamız için. Her şey çok iyi, neden böyle bir karar aldılar" dedi. Taşçı, "Düşündük. Bu neden olabilir diye. Seçimden 2 gün sonra bunu yapmaları bize böyle düşündürttü.



Depremzedelerden intikam alan bu zihniyet, bir de devleti yönetmeye talip. Allah bu ülkeyi bunların eline bırakmasın. Çoluk çocuk, okula gidiyorlar hepsi. Ne yapar nereye gideriz" dedi. Gaziantep'ten gelen depremzede Naciye Kurt ise "Dört çocuğum var, iki okuyanım var. Dün geldiler, bizi haber verdiler 'Çıkacaksınız' dediler. Biz de 'Çocuğumuz var, iki okuyan var, en azından okul bitene kadar idare edin, biz de kendimizi ona göre ayarlayalım, dört günde nereye gideceğiz?' diyerek tepki gösterdi.


"MÜLTECİ MİYİZ?"
Kahramanmaraşlı depremzede İsmail Güldağ, "Bizi buraya devlet gönderdi. Otelle anlaşmış. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bize bakamıyorsa, bizi devlete teslim etsin. Biz burada mülteci miyiz ya. Yoksa pasaportla mı çalışıyoruz. Biz Türk vatandaşıyız" dedi. Gaziantep'ten gelen Serpil Gürel de "Dün meyve suyu ve sütü hediye olarak getirip sonra da dediler ki 'Çıkacaksınız!' Biz itiraz ettik. Gidecek, kalacak yerimiz yok. Seçimden iki gün sonra oldu, seçimle alakalı olduğunu düşünüyoruz, seçimden iki gün sonra geldiler. Mağduruz, kolumuz kanadımız kırık" diye konuştu.


"BU İNSANLIK MI?"
Üç çocuk annesi Zehra Güldağ, "Kahramanmaraş'tan geldim. Mağduruz. Çıktığımız zaman nereye gideceğiz? Bu insanlık mı? İnsanda merhamet, vicdan gerek. Bunu yapanlar neye hizmet ediyor? Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Hemen arkadaşlarımız Süleymanpaşa Belediye Başkanı'na haber verdiler. Sağ olsun belediye başkanımız geldi, o ilgilendi. Ondan sonra harekete geçildi. Çok şükür. Bugün de vali ve kaymakamımız geldi. Her zaman arkamızda olduklarını söylediler. Tayyip Erdoğan'a ve arkasında olan herkese çok teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun" şeklinde konuştu.

CHP seçmenine vatandaştan anlamlı yanıtCHP SEÇMENİNE VATANDAŞTAN ANLAMLI YANIT
CHP’li belediyeden depremzedelere oy cezası!CHP'Lİ BELEDİYEDEN DEPREMZEDELERE OY CEZASI!
CHP’li Tekirdağ Belediyesi’nden skandal!CHP'Lİ TEKİRDAĞ BELEDİYESİ'NDEN SKANDAL!
CHP’li Tekirdağ Belediyesi’ne tepkiCHP'Lİ TEKİRDAĞ BELEDİYESİ'NE TEPKİ
İşte AK Parti ve CHP zihniyetinin farkı!İŞTE AK PARTİ VE CHP ZİHNİYETİNİN FARKI!
Depremzedeler CHP’lilere tepki! 2,5 TL yatırdılarDEPREMZEDELER CHP'LİLERE TEPKİ! 2,5 TL YATIRDILAR

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum