CHP'li Ekrem İmamoğlu karıştırıyor | İYİ Parti'ye son gün kurumsal operasyon! Siyasi rüşvet tescillendi: Aparat İbrahim Özkan

Yerel seçimlere saatler kala CHP'li Ekrem İmamoğlu durulmuyor. İmamoğlu, İYİ Parti'ye son gün de kurumsal operasyon düğmesine bastı. Skandal olayda siyasi rüşvet tescillenirken, aparat olarak İbrahim Özkan kullanıldı. Sosyal medya hesabından “Kamuoyunun dikkatine!” diyerek açıklamada bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Çoşkun, Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu karıştırıyor | İYİ Parti'ye son gün kurumsal operasyon! Siyasi rüşvet tescillendi: Aparat İbrahim Özkan
31 Mart 2024 - 01:12
CHP'li Ekrem İmamoğlu karıştırıyor | İYİ Parti'ye son gün kurumsal operasyon! Siyasi rüşvet tescillendi: Aparat İbrahim Özkan
Giriş Tarihi: 30.03.2024 23:25 Güncelleme Tarihi: 31.03.2024 01:17
Son gün operasyon! İmamoğlu'ndan İYİ Parti'ye rüşvet skandalı tescillendi: "CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz".
CHP’li Ekrem İmamoğlu karıştırıyor | İYİ Parti’ye son gün kurumsal operasyon! Siyasi rüşvet tescillendi: Aparat İbrahim ÖzkanYerel seçimlere saatler kala İmamoğlu'ndan İYİ Parti'ye rüşvet skandalı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, Ekrem İmamoğlu'nun bir belediye başkan adaylarına rüşvet teklifi yaptığını açıkladı. Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz. Seçimden bir gece önce artık her şey millet iradesine kalmışken kurulan bu kumpasları görüyoruz" ifadelerini kullandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, belediye başkan adaylıklarını çekmeleri için İYİ Partili bazı isimlere rüşvet teklif eden İmamoğlu ve Özkan'a çok sert tepki gösterdi. Vural, yaptığı açıklamada, "Bu rantçı operasyoncu zihniyetin milli ve ahlaki hiçbir ilkeden nasibini almadığı açık. "Bu zihniyetin İstanbul'a da milletimize de bir hayrı olmayacaktır." ifadelerini kullandı..
Son gün operasyon! İmamoğlu’ndan İYİ Parti’ye rüşvet skandalı tescillendi: CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruzYerel seçimlere saatler kala CHP'li Ekrem İmamoğlu durulmuyor. İmamoğlu, İYİ Parti'ye son gün de kurumsal operasyon düğmesine bastı. Skandal olayda siyasi rüşvet tescillenirken, aparat olarak İbrahim Özkan kullanıldı. Sosyal medya hesabından “Kamuoyunun dikkatine!” diyerek açıklamada bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Çoşkun, Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz” ifadelerini kullandı. 
İmamoğlu’ndan İYİ Parti’ye rüşvet skandalı!
Öte yandan İYİ Parti'ye yapılan kurumsal operasyonun ucu CHP'deki para kulelerine kadar uzandı. Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilen Nuray Başaran, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Ankara’da para dağıtılarak bizim içimiz boşaltılıyor, İstanbul’da da çok büyük ihaleler verilerek bizim partimizin içi boşaltılıyor." dediğini aktardı.


Bugün yine aynı ilçede, bir ilçe başkan yardımcımız rüşvet karşılığı beraberindeki bazı kişilerle istifa etti ve CHP'yi destekleyeceğini açıkladı. Seçimden bir gece önce artık her şey millet iradesine kalmışken kurulan bu kumpasları görüyoruz. İYİ Partililer de Türk Milleti de çok iyi görüyor. İYİ Parti'nin İBB'de ve 39 ilçede adayı vardır. İYİ Partililer adaylarının arkasında durmaya son ana kadar devam edecek. Operasyonculara yer de fırsat da vermeyeceğiz. Kendilerini menfaat için satılığa çıkaranların bundan sonra sokağa çıkacak yüzü olmayacak."

OKTAY VURAL'DAN RÜŞVET TEKLİF EDEN İMAMOĞLU VE ÖZKAN'A SERT TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'dan, belediye başkan adaylıklarını çekmeleri için İyi Partili bazı isimlere rüşvet teklif eden İmamoğlu ve Özkan'a çok sert tepki gösterdi.

Yerel seçimlere saatler kala CHP ve İYİ Parti arasındaki tansiyon yükselmeye devam ediyor.
Ekrem İmamoğlu, İYİ Partiyi karıştırmaya devam ediyor! İPin Meclis ve teşkilat üyelerinden İmamoğlu istifasıEkrem İmamoğlu, İYİ Partiyi karıştırmaya devam ediyor! İPin Meclis ve teşkilat üyelerinden İmamoğlu istifası

SON GÜN OPERASYONU

CHP'li Ekrem İmamoğlu son gün İYİ Parti'ye kurumsal operasyon düğmesine bastı.


SİYASİ RÜŞVET TESCİLLENDİ
İmamoğlu, İbrahim Özkan aracığıyla bir ilçede İYİ Parti belediye başkan adayına siyasi rüşvet teklif ederek adaylıktan çekilmesini istedi.

Son dakika: İyi Parti İstanbulda yaşanan küfürlü kavganın perde arkası! Parti üyeleriyle küfürleşen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan yaşananları ilk kez takvim.com.trye anlattıSon dakika: İyi Parti İstanbulda yaşanan küfürlü kavganın perde arkası! Parti üyeleriyle küfürleşen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan yaşananları ilk kez takvim.com.trye anlattı

İYİ PARTİLİ YÜCEL ÇOŞKUN'DAN ÇOK SERT TEPKİ
Sosyal medya hesabından "Kamuoyunun dikkatine!" diyerek açıklamada bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Çoşkun, "Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çoşkun şunları dedi:

APARAT İBRAHİM ÖZKAN
Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz. Dün bir ilçemizde, İmamoğlu'nun operasyon aparatı İbrahim Özkan aracılığıyla belediye başkan adayımıza siyasi rüşvet olarak bir iştirakin genel müdür yardımcılığı ve simdiye kadar yaptığı seçim masrafının ödenmesi teklif edildi.

İBRAHİM ÖZKANİBRAHİM ÖZKAN

Bugün yine aynı ilçede, bir ilçe başkan yardımcımız rüşvet karşılığı beraberindeki bazı kişilerle istifa etti ve CHP'yi destekleyeceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlundan İYİ Partiyi dizayn çabası! Özgür Özeli sümen altı etti Yomraya talimat gönderdi: Rant kaygılı gizli ittifak mı var?Ekrem İmamoğlundan İYİ Partiyi dizayn çabası! Özgür Özeli sümen altı etti Yomraya talimat gönderdi: Rant kaygılı gizli ittifak mı var?

"SEÇİMDEN SONRA ÇIKACAK YÜZÜNÜZ OLMAYACAK"
Seçimden bir gece önce artık her şey millet iradesine kalmışken kurulan bu kumpasları görüyoruz. İYİ Partililer de Türk Milleti de çok iyi görüyor. İYİ Parti'nin İBB'de ve 39 ilçede adayı vardır. İYİ Partililer adaylarının arkasında durmaya son ana kadar devam edecek. Operasyonculara yer de fırsat da vermeyeceğiz. Kendilerini menfaat için satılığa çıkaranların bundan sonra sokağa çıkacak yüzü olmayacak.

CHPde hesaplaşma günü: 1 Nisan! Kemal Kılıçdaroğlu hançerlenmenin hesabını soracak! Gazeteci Nuray Başarandan bomba açıklama: Para döngüsü hakkında elimde belge ve görüntüler varCHPde hesaplaşma günü: 1 Nisan! Kemal Kılıçdaroğlu hançerlenmenin hesabını soracak! Gazeteci Nuray Başarandan bomba açıklama: Para döngüsü hakkında elimde belge ve görüntüler var

İŞİN UCU PARA KULELERİNE ÇIKTI
Öte yandan İYİ Parti'ye yapılan kurumsal operasyonun ucu CHP'deki para kulelerine kadar uzandı. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilen Nuray Nuray Başaran, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Ankara'da para dağıtılarak bizim içimiz boşaltılıyor, İstanbul'da da çok büyük ihaleler verilerek bizim partimizin içi boşaltılıyor." dediğini aktardı.

İYİ Parti'ye yapılan operasyonun ucu para kulelerine kadar uzandı!

Başaran şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kaynakları ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun tasfiye edildiğini gördük. Dün itibariyle Meral Hanım devreye girdi. Dün itibariyle biliyorsunuz Meral Hanım çok önemli açıklamalar yaptı ve dedi ki 'partinin içinden ellerinizi çekin'. Hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem imamoğlu'na söyledi hem de Mansur Yavaş'a. Meral Hanım'ı aradım, biraz bilgi istedim.

"GÜRBÜZ ŞALLI 200 BİN TL'YE ANLAŞTI"
Mamak İlçe Başkanı Gürbüz Şallı, İYİ Parti'den altıncı sırada meclis üyesi. aynı zamanda iyi 130.000 TL para veriyorlar, 200.000 liraya anlaşıyorlar, 70.000 TL'sini sonra vereceğiz diyorlar ve çocuğunu işe alıyorlar. Böylelikle ikna ediyorlar. Buna da parayı veren şu anda Keçiören CHP Başkan adayı Mesut Özarslan. Özarslan aynı zamanda İYİ Parti Kurucu İl Başkanı.

CHPde şaibeli para kulesi skandalı: Gözler İmamoğlunun kasası Keleşte! İBBnin binicilik kulübü ile ilgili o iddialara yanıt vermesi bekleniyorCHPde şaibeli para kulesi skandalı: Gözler İmamoğlunun kasası Keleşte! İBBnin binicilik kulübü ile ilgili o iddialara yanıt vermesi bekleniyor

"ANKARA'DA PARA DAĞITILARAK PARTİMİZİN İÇİ BOŞALTILIYOR"
Meral Hanım diyor ki yani Ankara'da para dağıtılarak bizim içimiz boşaltılıyor, İstanbul'da da çok büyük ihaleler verilerek bizim partimizin içimiz boşaltılıyor. Bu tespitler Meral Hanım'a ulaşıyor. Diyor ki; İbrahim Özkan ile ciddi ticari ilişki yapmaya başlıyorlar, büyükşehir belediyesinden ilan ihaleler veriyor. Ali Kıdık'a inanılmaz İstanbul'da büfeler dağıtılıyor. Biz şimdi bunları öğreniyoruz.

İŞE ALINAN 22 BİN İYİ PARTİLİ GENÇ
Eski dönemde İBB'ye alınan İYİ Partili gençler var, 22.000 civarında. Keza Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yine İYİ Parti'nin gençlerinden alınmış ve bu gençlere de 'eğer bize çalışmazsanız İYİ Partili olarak burada bizim yanımızda görünmezseniz işten çıkarırız' tehdidiyle karşı karşıya.



İYİ PARTİ HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAK
İYİ Parti'de yakın bir zamanda özellikle 2 Büyükşehir Belediye başkanının bu parasal ilişkileri ve siyasette parayla koltuk satın alma ya da gelecek inşa etmek noktasındaki hareketleri noktasında onlar da bir hukuki süreç başlatacaklar.

"BÜTÜN BU PARA İLİŞKİLERİNE BAKTIĞINIZDA BUNUN KAYNAĞI YOK"
Makbuz yok, harcanan yer yok, nasıl dağıtıldığı, nasıl toplandığı belli değil. Açılan bir kurultayla ilgili soruşturma var, bu soruşturmaya ifade veren bazı kişilerin demeçler ve kamuoyu ilişkileri var biliyorsunuz bütün bu para ilişkilerine ve ağına baktığınızda bunun kaynağı yok.


"KİPTAŞ'TAN DELEGELERE 70 DAİRE VERİLDİ"
Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongresinde o gece yaşadıklarımız, işte delegelere dağıtılan paralar ki onunla ilgili açılmış bir savcılık soruşturması var. Oraya ifade veren, belge bilgi veren Hasan Şenyurt çıktı konuştu, 70 tane delegeye ev alındığından bahsetti. Kemal Bey'in odasında da bunlar o gece konuşuluyordu.

Kurumsal operasyon tescillendi! CHPli Özgür Özel itiraf etti Oktay Vural bombaladı: İYİ Partiye saldırılmasını siz mi istediniz?Kurumsal operasyon tescillendi! CHPli Özgür Özel itiraf etti Oktay Vural bombaladı: İYİ Partiye saldırılmasını siz mi istediniz?


İMAMOĞLU'NDAN İYİ PARTİ'YE KURUMSAL OPERASYON
İYİ Parti lideri Meral Akşener de daha önce kurumsal operasyonu tasdiklemişti.. Akşener, "Partimize yönelik kurumsal bir operasyon olduğu ortaya çıktı" diyerek CHP ve Ekrem İmamoğlu'nu yerden yere vurmuştu.



AKŞENER'DEN İMAMOĞLU'NA: İSTANBUL'U YÖNETEMEZ
Sonrasında "Bizi engelleyen Saraçhane" çıkışında bulunan Akşener, Ekrem İmamoğlu ile ilgili "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde olanlar bu şehri yönetemez. Sırtında ihmallerin hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da koltuk kavgalarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez" ifadelerini kullanmıştı.

Bir yandan da CHP ve Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'deki zaman ayarlı istifalarla Meral Akşener'i köşeye sıkıştırmayı hedefliyor.


KURUMSAL OPERASYON TESCİLLENMİŞTİ
Tüm yaşananlar sonrası CHP'li Özgür Özel'in "Bizim emeğimizle var edilen televziyon kanallarında sözleri" kurumsal operasyonu adeta tescillemiş olmuştu.

"BU RANTÇI OPERASYONCU ZİHNİYETİN..."
Vural yaptığı açıklamada, "Bu rantçı operasyoncu zihniyetin milli ve ahlaki hiçbir ilkeden nasibini almadığı açık. "Bu zihniyetin İstanbul'a da milletimize de bir hayrı olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’de Ekrem İmamoğlu pişmanlığı!İYİ Parti’de Ekrem İmamoğlu pişmanlığı!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum