Başkan Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'la bir araya geldi! Togg test edildi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’la Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi Inter-Manchester City final maçı öncesi Başkan Erdoğan, Al Nahyan'a Togg'u tanıtarak yerli otomobili birlikte test ettiler.

Başkan Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'la bir araya geldi! Togg test edildi
11 Haziran 2023 - 01:02 - Güncelleme: 11 Haziran 2023 - 11:25
Başkan Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan’la bir araya geldi! Togg test edildi 
Giriş Tarihi: 10.06.2023 19:19 Güncelleme Tarihi: 11.06.2023 00:36 
Başkan Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Başkan Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi. Görüşmede Zayed, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'u inceledi.
Başkan Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan’la bir araya geldi! Togg test edildiBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’la Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi Inter-Manchester City final maçı öncesi Başkan Erdoğan, Al Nahyan'a Togg'u tanıtarak yerli otomobili birlikte test ettiler.
Başkan Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan'la Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Inter ve Manchester City İstanbul'da karşıkarşıya geldi.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

İtalya ekibi Inter'i 1-0 mağlup eden İngiltere temsilcisi Manchester City, kupanın sahibi oldu.


Bu dev maç kapsamında Türkiye'ye kritik ziyaretler gerçekleşti.

DEV MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ GÖRÜŞME

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan'la Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ndeki Başkan Erdoğan'ın Nahyan ile görüşmesi saat 18.45 sıralarında başladı.

Yaklaşık 30 dakika süren görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Karşılama töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.

TOGG TEST EDİLDİ

Karşılama töreni sırasında Başkan Erdoğan, Al Nahyan'a Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'u tanıtarak birlikte test ettiler.

BAE Devlet Başkanı İstanbul’daBAE DEVLET BAŞKANI İSTANBUL'DA

AL NAHYAN'DAN TÜRKÇE PAYLAŞIM

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, İstanbul'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımda bulundu.

Al Nahyan "İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum. İki ülkenin stratejik ilişkilerini güçlendirme, ekonomik ortaklıklarını ilerletmeyi görüştük. BAE, bölgede ve dünyada barış, refaha destek için dostlarıyla işbirliğini derinleştirmeye özen göstermekte." dedi.






Başkan Erdoğan UEFA Başkanı’nı kabul ettiBAŞKAN ERDOĞAN UEFA BAŞKANI'NI KABUL ETTİ
Başkan Erdoğan FIFA Başkanı’nı kabul etti
.Başkan Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi. Görüşmede Zayed, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'u inceledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum