70 sene geçse de 15 Temmuz unutulmaz

Önceki hafta cumartesi günü, 15 Temmuz'un 7. yıl dönümünü geride bıraktık. Demorasi tarihine altın harflerle yazılan 15 Temmuz kıyamımızı hep birlikte bir daha hatırladık. Maruz kaldığımız ihanet karşısında öfkemiz daha da arttı. Üstünden değil 7 yıl 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik. Özel Harekat Başkanlığı'na ve Havacılık Başkanlığı'na yapılan ihaneti hiçbir zaman unutmayacağız. 253 vatan evladını şehit verdik. Şehitlerimiz arasında 63 polisimiz bulunuyordu. Sadece Gölbaşı'nda 53 evladımız şehit edildi. İnsanlık böyle bir ihanet böyle bir alçaklık görmemiştir.

70 sene geçse de 15 Temmuz unutulmaz
30 Ekim 2023 - 01:02

Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni: Başkan Erdoğan ile Endonezyalı Komiser Yardımcısı arasında ilginç diyalog!

Giriş Tarihi: 26.07.2023 Güncelleme Tarihi: 27.07.2023 

Başkan Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Türkiye'ye uzanan kirli elleri kıracağız

"70 sene geçse de 15 Temmuz unutulmaz"

Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üstünden değil 7 yıl 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik" dedi.

Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni: Başkan Erdoğan ile Endonezyalı Komiser Yardımcısı arasında ilginç diyalog!Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde düzenlenen Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Törende Başkan Erdoğan ile Endonezyalı Komiser Yardımcısı arasında geçen samimi diyalog, renkli anlara sahne oldu. İşte görüntüler...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde düzenlenen Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

Konuşmasının sonunda Başkan Erdoğan, mezun olan polislerin Türkiye'nin dört bir yanında milletin güvence kaynağı olacağını ifade ederek, velilere teşekkür etti, şehitleri andı.

Törene, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali YerlikayaEmniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile mezun öğrencilerin aileleri de katıldı.

YAŞ KÜTÜĞÜNE PLAKET

Törende, Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulunu birincilikle bitiren Murat Dilek, yaş kütüğüne plaket çaktı.

MEZUNLARA DİPLOMALARI BAŞKAN ERDOĞAN'DAN

Dereceye giren mezunlara diplomaları Başkan Erdoğan tarafından verildi.

Diyanet İşleri Başkan Ali Erbaş'ın dua ettiği törende, mezunlar yemin edip, tören geçişi yaptı.

TÖRENDE RENKLİ ANLAR
Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'ne katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Endonezyalı Komiser Yardımcısı arasında geçen samimi diyalog, renkli anlara sahne oldu.

İşte Başkan Erdoğan ile Endonezyalı Komiser Yardımcısı arasındaki ilginç diyalog...

Komiser Yardımcısı: Komiser Yardımcısı Alisa Endonezya arz ederim Sayın Cumhurbaşkanım.
Başkan Erdoğan: Benden (Endonezya Devlet Başkanı) Widodo'ya selam.
Komiser Yardımcısı: Sağ olun.
Başkan Erdoğan: Ne zaman gidiyorsun?
Komiser Yardımcısı: Bu ayın 29'unda.
Başkan Erdoğan: Seçimlerde oradasın yani.
Komiser Yardımcısı: Evet efendim.
Başkan Erdoğan: Endonezya'ya selam, tamam mı?
Komiser Yardımcısı: Sağ olun Cumhurbaşkanım.

(FOTOĞRAFTA : Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo aynı karede)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Türkiye'ye uzanan kirli elleri kıracağız

15 TEMMUZ'DAN BUGÜNE FETÖ İLE MÜCADELE

Tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri 15 Temmuz'dur. Karanlık bir geceyi milletimizin direnişi sayesinde kardan daha beyaz bir sabaha çevirdik. Üzerinden 7 değil 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağız. Şehitlerimizin aziz hatırlarına daima sahip çıkacağız. 15 Temmuz'a kontrollü darbe iftirası atanları milletimize havale ediyorum. Sizler kahvenizi yudumlarken ülkenin evlatları mücadele verdi.

Türkiye'ye uzanan kirli elleri kırmakta kararlıyız. Terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracağız. Türkiye'nin terör belasından kurtulması hayati derecede önemlidir. Ekonomiden demokrasiye, dış politikadan milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik girişimleri akamete uğratmamız, terör belasını tamamen defetmemize bağlıdır.

Başkan Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Türkiye'ye uzanan kirli elleri kıracağız

Mezuniyet töreninde ilginç diyalogMEZUNİYET TÖRENİNDE İLGİNÇ DİYALOG

Türkiye’ye uzanan kirli elleri kıracağız"70 sene geçse de 15 Temmuz unutulmaz"

Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üstünden değil 7 yıl 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik" dedi.. Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum