Halk TV'de PKK propagandası! Masa altındaki HDP'ye sözde gizli hizmet! Canlı yayında Türk askerini hedef aldılar...

Son dönemlerde yaptıkları skandal yayınlarla gündeme gelen CHP yandaşı Halk TV'de yeni bir skandal daha yaşandı. Canlı yayına katılan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashug Kurt isimli şahıs açık açık PKK propagandası yaptı. Türk askerini hedef alan Kurt, AK Parti'ye de alçak bir iftirada bulundu. Bu gelişmeler sonrası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Halk TV’nin yapmış olduğu provokatif yayınlar kabul edilemez. Gerekli inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Halk TV'de PKK propagandası! Masa altındaki HDP'ye sözde gizli hizmet! Canlı yayında Türk askerini hedef aldılar...
31 Mart 2023 - 03:35

Halk TV'de PKK propagandası! Masa altındaki HDP'ye sözde gizli hizmet! Canlı yayında Türk askerini hedef aldılar...

Giriş Tarihi: 18.03.2023 Güncelleme Tarihi: 19.03.2023 

Halk TV canlı yayınında skandal! Açık açık PKK propagandası yapıldı

Halk TV'de PKK propagandası! Açıktan Türk askerini hedef aldı

Halk TV’de PKK propagandası! Masa altındaki HDP’ye sözde gizli hizmet! Canlı yayında Türk askerini hedef aldılar...Son dönemlerde yaptıkları skandal yayınlarla gündeme gelen CHP yandaşı Halk TV'de yeni bir skandal daha yaşandı. Canlı yayına katılan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashug Kurt isimli şahıs açık açık PKK propagandası yaptı. Türk askerini hedef alan Kurt, AK Parti'ye de alçak bir iftirada bulundu. Bu gelişmeler sonrası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Halk TV’nin yapmış olduğu provokatif yayınlar kabul edilemez. Gerekli inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de seçimlere artık sayılı günler kalırken ittifaklar da yavaş yavaş son halini almaya hazırlanıyor. Altılı koalisyonun masasının altında bulunan yedinci ortak HDP de adaylık konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermeye yakın.

Halk TV'de PKK propagandası! Açıktan Türk askerini hedef aldı

Halk TV canlı yayınına katılan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashuq Kurt isimli kişi, AK Parti'yi ve Türkiye'nin yürüttüğü terörle mücadeleyi hedef alarak açık açık terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptı.

Halk TV'de PKK propagandası! Açıktan Türk askerini hedef aldı

      Halk TV'de hedefine Türk askerini alan Kurt, terörist örgüt PKK'nın bölgede gerçekleştirdiği Hendek terörünü kast ederek "AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı" iftirasını attı.

AÇIK AÇIK PKK PROPAGANDASI

Seda Selek'in sunduğu programa Doğu ve Güneydoğu'daki seçim sürecini değerlendirmesi için yayına bağlanan ve Mehmet Mashug Kurt isimli kişi açık açık PKK propagandası yaptı.

PKK terör örgütünün bölgede gerçekleştirdiği Hendek eylemleri (Ağustos 2015 - Mart 2016) nedeniyle 859 güvenlik görevlisi şehit olmuştu. İşte bu terör eylemlerini hatırlatan Kurt, açıkça teröristleri savundu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti askerini ayrımcılık yapmakla suçladı.

Kurt, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerindeki yıkımını hükümete mal etmeye çalıştı "AK Parti 2016'da Kürt mahallelerini, kasabalarını, şehirlerini ve evlerini yıktı." iftirasında bulundu. Canlı yayında yapılan terör propagandası ise tepkilere neden oldu.

RTÜK DEVREDE

RTÜK Başkanı Şahin, olaya sessi kalmayarak Halk TV hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, Halk TV'nin "provokatif yayınlar yaptığını" ileri sürdü.

Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Seçimler yaklaşırken medyanın dikkat etmesi gereken kurallar belliyken Halk TV'nin yapmış olduğu provokatif yayınlar kabul edilemez. Ülkemizin sömürgeci olduğu iddia edilemez, silahlı terör örgütüne üye olmaktan hükümlü bulunan biri övülemez. Gerekli inceleme başlatılmıştır."

.HDP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DAYATMA

Bakanlık hayali kurmaya başlayan HDP, aday olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na isteklerini dayatmaya başladı.

KILIÇDAROĞLU AYAKLARINA GİDECEK

Diğer yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada HDP'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

KİRLİ PAZARLIK ERTELENDİ

18 Mart olarak belirlenen pazarlık tarihi, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne denk gelmesi nedeniyle kamuoyundan büyük tepki çekti. Gelen tepkilerin ardından Kılıçdaroğlu'nun yoğun programını bahane eden CHP tarafı görüşmeyi önümüzdeki haftaya erteledi.

HALK TV'DE PKK PROPAGANDASI

Bu gelişmeler yaşanırken CHP'nin yandaş kanalı Halk TV'de de PKK propagandaları yapılmaya devam ediyor.

HalK TV'de doğu ve Güneydoğu'daki seçim sürecini değerlendirmesi için yayına bağlanan ve Holloway Londra Üniversitesi Öğretim Üyesi olduğu belirtilen Mehmet Mashug Kurt isimli kişi açık açık PKK propagandası yaptı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

PKK terör örgütünün bölgede gerçekleştirdiği Hendek eylemleri nedeniyle 249 asker, polis veya korucu hayatını kaybetmişti. İşte bu terör eylemlerini hatırlatan Kurt, açıkça teröristleri savunarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti askerini ve AK Parti'yi hedef aldı.

İFTİRADA BULUNDU

Kurt, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerindeki yıkımını hükümete mal etmeye çalıştı "AK Parti 2016'da Kürt mahallelerini, kasabalarını, şehirlerini ve evlerini yıktı." iftirasında bulundu. Canlı yayında yapılan terör propagandası ise tepkilere neden oldu.

İNCELEME BAŞLATILDI

RTÜK Başkanı Şahin, Halk TV hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Şahin, Halk TV'nin "provokatif yayınlar yaptığını" ileri sürdü.

Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Seçimler yaklaşırken medyanın dikkat etmesi gereken kurallar belliyken Halk TV'nin yapmış olduğu provokatif yayınlar kabul edilemez. Ülkemizin sömürgeci olduğu iddia edilemez, silahlı terör örgütüne üye olmaktan hükümlü bulunan biri övülemez. Gerekli inceleme başlatılmıştır"

Halk TV canlı yayınında skandal! Açık açık PKK propagandası yapıldı

Skandal yayınlarla gündeme gelen Halk TV yine Türkiye'yi hedef alan sözlere ev sahipliği yaptı. Halk TV canlı yayınına katılan Londra'da Öğretim Üyeliği yapan Mashug Kurt isimli kişi açık açık terör örgütü PKK propagandası yaptı. Türk askerini hedef alan Kurt, PKK'nın bölgede gerçekleştirdiği Hendek terörünü kast ederek "AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı" iftirasında bulundu.

Halk TV canlı yayınında skandal! Açık açık PKK propagandası yapıldı

14 Mayıs Genel seçimleri için artık günler sayılıyor. Diğer taraftan İttifak'lar da şekilleniyor. Altılı Koalisyon ise 'gizli ortak' HDP'nin de Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için var gücüyle uğraş veriyor.

KILIÇDAROĞLU HDP'YE GİDİYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan'a yapacağı ziyaret öncesi ise CHP'nin kanalı Halk TV'de tam anlamıyla bir skandala imza atıldı.

HALK TV'DE TERÖR PROPAGANDASI

Doğu ve Güneydoğu'daki seçim sürecini değerlendirmesi için yayına bağlanan ve Holloway Londra Üniversitesi Öğretim Üyesi olduğu belirtilen Mehmet Mashug Kurt isimli kişi açık açık PKK propagandası yaptı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

PKK terör örgütünün bölgede gerçekleştirdiği Hendek eylemleri nedeniyle 249 asker, polis veya korucu hayatını kaybetmişti. İşte bu terör eylemlerini hatırlatan Kurt, açıkça teröristleri savunarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti askerini ve AK Parti'yi hedef aldı.

Kurt, terör örgütü PKK'nın hendek eylemlerindeki yıkımını hükümete mal etmeye çalıştı "AK Parti 2016'da Kürt mahallelerini, kasabalarını, şehirlerini ve evlerini yıktı." iftirasında bulundu. Canlı yayında yapılan terör propagandası ise tepkilere neden oldu.

Halk TV’de PKK propagandası!HALK TV'DE PKK PROPAGANDASI!

Halk TV’den Selahattin Demirtaş güzellemesi!

 

Fondaş Halk TV'den yeni pr çalışması! Deprem bölgesinde Selahattin Demirtaş'ın...

Fondaş Halk TV'den yeni pr çalışması! Deprem bölgesinde Selahattin Demirtaş'ın...Özgür Özel'in yalanı ayyuka çıktı: Barış Terkoğlu Halk TV'de açıkladı

Özgür Özel'in yalanı ayyuka çıktı: Barış Terkoğlu Halk TV'de açıkladıCHP'nin anket oyunu! Her seçim öncesi aynı manipülasyon

CHP'nin anket oyunu! Her seçim öncesi aynı manipülasyonAyşenur Aslan'dan İYİ Parti'ye uyarı: Pazartesi günü listenizi kontrol...

Ayşenur Aslan'dan İYİ Parti'ye uyarı: Pazartesi günü listenizi kontrol...Halk TV canlı yayında Altılı Masa'yı dağıtan Akşener'e beddua edip...

Halk TV canlı yayında Altılı Masa'yı dağıtan Akşener'e beddua edip...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum