Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da kürsüye çıktığı anda vatandaşlar alanı terk etmişti. İYİ Parti de Konya ve Kayseri mitinglerinde hüsrana uğradı. 2 mitingde de umduğunu bulamayan Akşener, Denizli mitingini iptal etmek zorunda kaldı. Akşener'in katıldığı Erzurum mitinginde ise tam bir fiyasko yaşandı.

Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı
02 Mayıs 2023 - 01:46

Konya ve Kayseri sonrası Erzurum'da da fiyasko! İYİ Parti lideri Meral Akşener hüsrana uğradı! Meydanlar bomboş...

Giriş Tarihi: 27.04.2023 Güncelleme Tarihi: 27.04.2023 

Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Erzurum'da boş meydana hitap etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Konya ve Kayseri'nin ardından bugün de Erzurum'da boş meydana hitap etti.

Konya ve Kayseri sonrası Erzurum’da da fiyasko! İYİ Parti lideri Meral Akşener hüsrana uğradı! Meydanlar bomboş...7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da kürsüye çıktığı anda vatandaşlar alanı terk etmişti. İYİ Parti de Konya ve Kayseri mitinglerinde hüsrana uğradı. 2 mitingde de umduğunu bulamayan Akşener, Denizli mitingini iptal etmek zorunda kaldı. Akşener'in katıldığı Erzurum mitinginde ise tam bir fiyasko yaşandı. İşte o görüntüler...

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Konya mitinginde umduğunu bulamayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün de Kayseri'de hüsrana uğradı.

ALANIN BÜYÜK BİR KISMI BOŞ KALDI
Mansur Yavaş'ın konuşması esnasında alanın büyük bir kısmının boş kaldığı görülürken, Akşener'in konuşması başlayınca vatandaşlar alanı terk etmeye başladı.

23 Nisan günü Konya'ya giden muhalefetin ortağı Meral Akşener'in ve Mansur Yavaş'ın mitingi burada da boş kalmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Erzurum'da boş meydana hitap etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Konya ve Kayseri'nin ardından bugün de Erzurum'da boş meydana hitap etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Erzurum'da boş meydana hitap etti!

    Seçim mitingi için Erzurum'a giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşma yaptığı meydanın boş kalması gözlerden kaçmadı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gittiği illerde kalabalıklara hitap ederken Millet İttifakı'nda ise durumlar oldukça farklı. 6'lı masada yer alan siyasiler de kentlere giderek vatandaşlarla bir araya geliyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mitingleri diğer parti liderlerinin mitinglerine nazaran oldukça sönük geçiyor.

Akşener, coşkuyla duyurduğu programlarında umduğunu bulamıyor. Küçük meydanların tercih edilmesine rağmen katılımın az olması dikkatlerden kaçmıyor.

ERZURUM'DA BOŞ MEYDANA SESLENDİ

Akşener, ABB Mansur Yavaş ile birlikte Konya ve Kayseri'de düzenledikleri mitinglerde bekledikleri ilgiyi görememiş, bu kapsamda bugün gerçekleştirilmesi planlanan Denizli mitingi için de erteleme kararı almıştı. Şiddetli yağış öne sürülerek, program iptal edildi. Rota ise Erzurum'a çevrildi. Burada da aynı manzaranın ortaya çıkması sosyal medyada gündem oldu. Meydandaki sayılı kişilerin olması bir kez daha dikkatlerden kaçmadı.

DENİZLİ MİTİNGİNİ İPTAL ETTİLER
Yaşananlar İyi Parti'de soğuk duş etkisi yaratırken, bugün yapılması planlanan Denizli mitingi de hava şartları bahane edilerek iptal edildi.

ERZURUM'DA DA ARADIĞINI BULAMADI

Yedili koalisyonda yer alan HDP'nin ortaklarından sözde milliyetçi İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener Konya ve Kayseri mitinglerinin ardından Erzurum'da da aradığını bulamadı.

Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala partiler vatandaşlarla bir araya geldikleri programlarını sıklaştırdı. Millet İttifakı ortağı İyi Parti, bugün Denizli'de düzenlenmesi beklenen mitingini hava şartları nedeniyle iptal ederken rotasını Erzurum'a çevirdi. Partinin Genel Başkanı Meral Akşener, dadaşların diyarında beklediği ilgili göremedi, miting alanı boş kaldı.

14 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu süreçte siyasi isimler vatandaşlarla buluşmaya ve partilerinin propagandalarını yapmaya devam ediyor.

6'lı masanın ortağı, bugün gerçekleştirilmesi planlanan Denizli mitingi için şiddetli yağış gerekçesiyle erteleme kararı aldığını açıklamıştı.

Denizli'deki mitingin ertelenmesinin ardından Erzurum'da miting düzenleyen Akşener, meydandaki kişilerin sayısının beklentinin çok altında olması nedeniyle hayal kırıklığına uğradı.

Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı - Resim : 1

AKILLARA O İLLER GELDİ
Akşener'in Erzurum'da yaşadığı bu hüsran, Konya ve Kayseri mitinglerini akıllara getirdi.

Millet İttifakı ortağı İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, ABB Mansur Yavaş ile birlikte Konya ve Kayseri'de düzenledikleri mitinglerde bekledikleri ilgiyi görememişti.

Erzurum'da miting düzenleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hüsrana uğradı - Resim : 2

İYİ PartiMeral AkşenerErzurum

Kılıçdaroğlu’na Ardahan’da büyük şokKILIÇDAROĞLU'NA ARDAHAN'DA BÜYÜK ŞOK

! İYİ Parti lideri Meral Akşener hüsrana uğradı! İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER HÜSRANA UĞRADI


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum